Berliner Wurst - ez a fő jellegzetesség, dehát ezen most mit főzzek?! Amúgy is grillezve finom, meg szószosan. Egyébiránt rájöttem, mi-mi, (ez lehet, hogy másnak nem újdonság, csak nekem...), szóval: Bockwurst= wurst főzve, Bratwurst=wurst grillezve, Currywurst=felsarabolt wurst szósszal. Nade, én ma nem wurstolni akartam, hanem valami mááást. Knödel lett belőle gombás-szószos kísérettel.
A boltban 2féle gombóc volt: sima és Semmelknödel. A dobozaikon kb. ugyanazok a képek díszelegtek, ezért gondoltam, sok különbség nem lehet köztük... Azért az utóbbit választottam, hátha mégis tud valami extrát... :) Hátöö, nemtom. Így nézett ki:
Kicsit légbuborék hatást keltettek a gombócok, dehát, biztos az igazi germán háziasszonyoknál is így megy ez...
Amikor megfőttek egyébként jobban néztek ki egy fokkal :)
Jaaa, és nincs is cukrom itt, hehe :)
Szóval inkább maradtam a gombás verziónál. Egész jól passzoltak :) És gyorsan el is készültek, ami fontos tényező volt ma a rendszerben.
Csak... máskor lehet, hogy áthívok valakit, mert egyedül nem olyan vicces dolog főzni... Még. Már?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése